Esküvő kiállítás Budakalászon

Esküvő Kiállítás Budakalászon

2013. Február 16-án lezajlott az I. Budakalászi Esküvő Kiállítás a budakalászi Kós Károly MHK-ban a Lagzim.hu szervezésében. Egy sikeres kiállításnak lehettek részesei mind a kiállítók, mind az idelátogatók ezen a szombati napsütéses tavaszi napon.

A kiállítók közt megtalálható volt a teljesség igénye nélkül: esküvői fotós-videós, vőfély, esküvő DJ party dekoráció, menyasszonyi ruha, kozmetika, smink, meghívó valamint kalligráfia, esküvői cipő és cukrászat is. A szervezéskor prioritás volt, hogy minden standállító helyi, illetve környékbeli legyen. A kilátogató párok nagy örömére így mindent egy helyen megkaptak, anélkül, hogy ingázniuk kellett volna különböző helyszínek között.

Jelen volt a Város anyakönyvvezetője, így a párok tájékozódhattak arról, milyen feltételek mellett lehet házasságot kötni, milyen okmányokat kell bemutatni a polgári szertartás létrejöttéhez, valamint, hogy milyen időpontokkal és díjjakkal számoljanak, ha házasságot kívánnak kötni. Nagy érdeklődés övezte a menyasszonyi ruhákat, a fotósokat, a különleges kalligráfiát és az esküvő DJ standját is.

Betudható ez annak is, hogy az elmúlt 10 évben egyre jobban tör előre az Amerikai típusú, show jellegű esküvő. Ugyanis az ilyen esküvőkön DJ – Lemezlovas játssza a talp alá valót, a régi dalokat sok-sok mai slágerrel fűszerezve így biztosítva a fiatalos, modern, lendületes esküvő hangulatát. A sminkbemutató a legtrendibb színeket, anyagokat vonultatta fel.

Örömmel vettük, hogy képviseltette magát a Kalász Fotó klub, valamint rendezvény-helyszín minőségben a budakalászi Kós Károly MHK-is. Gyönyörű szépen megterített asztalt, alkalmi díszítéssel ellátott székeket mutattak be. A párok a rendezvény során feltehették kérdéseiket, személyes felvilágosítást kérhettek a termékekkel/szolgáltatásokkal kapcsolatban, sok érdekes tapasztalatot gyűjthettek.

Minden kiállító készséggel állt az érdeklődők rendelkezésére, készségesen válaszoltak a feltett kérdésekre. Bízunk benne, hogy sikerült egy új, Budakalászon eddig ismeretlen eseményt létrehozni, és megismertetni a budakalászi és környékbeli közönséggel. Nem titkolt szándékunk, hogy hagyományt teremtsünk ebből a sikeres kezdeményezésből.

Köszönjük a Kós Károly MHK-nak, hogy befogadta ezt az egyedülálló rendezvényt, valamint köszönjük a kiállítóknak, érdeklődő pároknak is, hogy kilátogattak hozzánk ezen a napon.

Találkozunk jövőre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük