20. Esküvő KIállítás és Vásár - Kongresszusi Központ

20. Esküvő Kiállítás és Vásár Kongresszusi Központ (2013)

Nyitás után nem sokkal érkeztem a helyszínre a Novotel Szállodába, akkor még csak lézengő emberek, párok látványa valamint a szolgáltatók feszengő, mosolygós kedélyű arca fogadott. A bejárat előtt hatalmas esküvői limuzin és egy Hummer volt látható. Remekül elfoglalták helyüket, kérésre mi is megtekinthettük belülről is ezeket a csodajárgányokat.

Nem kellett sokat várni arra, hogy ismerős arcokkal, szolgáltatókkal találkozzak. Ahogy telt múlt az idő egyre többen lettek, a lézengő párokat felváltotta a majdnem tömeg nevű állapot. Több, számomra eddig ismeretlen helyszínt ismertem meg a kiállítók között, hihetetlen mennyi szép és egyedi Esküvői helyszín van Magyarországon. Kezdve a kastélyoktól az éttermeken át a hotelekig, de több hajó is képviseltette magát.

Volt szerencsém kipróbálni egy egyedi 2 oldalú csoki szökőkutat, aminek az egyik felén tejcsokoládé a másik felén pedig fehér csoki ömlött le, ennek a fogyasztása szabadon kombinálható gyümölcsökkel. Az előadó – nagy teremben folyamatosan egész nap ruha bemutatók és hasznos előadások voltak láthatók és hallhatók.

Rengeteg esküvői ruhaszalon is kiállította portékáját, voltak menyasszonyi ruhák és cipők, amiket 50%-os kedvezménnyel lehetett megvásárolni. Ahogy ezt tették is, mert gyakorlatilag egész napos ott tartózkodásom alatt folyamatosan próbálták a ruhákat az arák. Szerencsére volt alkalmam több közelebbi régen nem látott ismerőssel, kollégával hosszabban is beszélgeti. Zárás előtt nem sokkal jöttem ki a helyszínről, akkor már érezhető volt, hogy a nagy tömeg lement.

Mindent összegezve hasznos és érdekes volt a 20. Esküvő Kiállítás és Vásár látókör bővítés valamint kapcsolat építés szempontjából is.

Képeim az eseményről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük