Zenei stílusok

eskuvoi-zene-budapest

Fontos szem előtt tartatunk, hogy a násznép egészét kell szórakoztatnunk, benne az idősebb generációval, a felnőttekkel, a fiatal felnőttekkel, a tinikkel, és a néhány éves unokáknak is kell tudni zenei alternatívát nyújtani. Nem beszélve a külföldiekről, más nemzetiségű vendégekről, akiknek nagy valószínűséggel a mi magyar dalaink nem sokat mondanak. Ezért egy esküvői dj partynak nagyon sokrétűnek kell lennie, több stílust kell tartalmaznia, amik akár 40-50 év zenei anyagát ívelik át. Nézzünk pár stílust jobban kibontva:

Rock&Roll

Chuck Berry, Elvis Presley, Little Richard, Roy Orbinson nevei mindenkinek ismerősen csenghetnek, ha rockyzos blokkról beszélünk. Fenyő Miklós és Komár Laci klasszikus számait, pedig nincs olyan aki ne fujjná kívülről, még a fiatal korosztályból sem.

Örökzöld Magyar Slágerek

Neoton, Bikini, R-Go, Edda, Dolly-Roll, Hungária, Hip-Hop Boyz, Zoltán Erika. Az a blokk, ahol minden korosztály megtalálja kedvenceit, ezért összehozza az idősebb és fiatalabb vendégeket, ez a blokk kihagyhatatlan.

Lakodalom esküvői dj-vel

Funky & D.I.S.C.O.

Ki ne ismerné az Earth, Wind & Fire-t, a Delegation-t, a Kool and The Gang-et, Samira-t a C & C Music Factory-t, a The Sugar Hill Gang-et, vagy épp Diana King-et. Ez a blokk a 80-as és 90-es évek táncolós külföldi slágereiből áll össze.

Mai rádiós slágerek

Avicii, David Guetta, Pitbull, Calvin Harris, LMFAO, Milk & Sugar, Martin Garrix, Wellhello, Halott Pénz, Robin Schulz, Major Lazer, Fritz Kalkbrenner. Mostani, friss fülbemászó slágerek, hogy a fiataloknak is kedvére tegyek.

Latin

Vaya Con Dios, Gipsy Kings, Gloria Estefan, Juanes, Julio Iglesias, Shakira, Don Omar.

Esküvői DJ a lagzi közben

Rock

Ha a társaság hajlik a dögös rock zenék felé akkor előkerülnek AC/DC, Metallica, Bon Jovi, Red Hot Chili Pappers, Queen, Guns and Roses húzós slágerei.

Jazz / Vacsorához

Frank Sinatra, Michael Bublé, Diana Krall, Natalie Cole, Dean Martin, Paul Anka, Engelbert Humperdinck.

online slots new york