Miért esküvő DJ?

Röviden az esküvő DJ szolgáltatás mellett

miert-eskuvoi-dj

 • Megfizethető.
 • Széles zenei repertoár.
 • Folyamatos zenei szolgáltatás, pihenő nélkül.
 • Kedvenc slágereinket eredetiben hallhatjuk.
 • Egy személyre kell ételt, üdítőt számolni.
 • Divatos szórakoztatási forma.

Egy zenekar általában 3 vagy annál több főből áll. Sokszor elég borsos áron dolgoznak, az énekes hangja meg vagy tetszik vagy nem. Egy biztos, semmiképp sem eredetiben halljuk kedvenc slágereinket, illetve a zenekar tart pihenőt, míg egy DJ-nek nincs szüksége rá.

Zeneileg nagyon rugalmas vagyok. Az elmúlt 40 évet átölelő zenei paletta, majdhogynem kimeríthetetlen. Egészen a Hungária-tól David Guetta-ig. Figyelem a közönség reakcióit a dalokra, és ha valami nem működik azonnal váltok. Szívesen teljesítem a kívánságokat, kéréseket. Igény szerint konferálok, de ezt az ifjú pár is vagy a hozzátartozók is megtehetik.

Az esküvő dj megoldja a teljes hangosítást a helyszín méretének függvényében, a világításról, fénytechnikáról is gondoskodik, melyet az ár tartalmaz. A DJ és pultja kis helyen elfér, 2 X 2 méteres hely már elegendő. Ha igénylitek vetítés ( pl: amiben gyermekkori képek, a pár legszebb pillanatai vannak ) és karaoke is megoldható. Ezek miatt pontosítás szükséges.

Legyünk körültekintőek, ha esküvő DJ-t választunk, és nézzük meg, vendégeink valóban örömmel fogadják-e majd ezt a Magyarországon egyelőre még nem túl elterjedt, ám de divatos, fiatalos megoldást. Még az sem jelent garanciát ha sok a fiatal a vendégek közt, hiszen az idősebbek közt is sokan vágynak inkább hagyományos zeneszolgáltatásra. Egyértelmű, hogy nem élőzene.

Ugyanakkor előnye, hogy nem kell több szolgáltatót vendégül látnunk, mivel a DJ egyedül dolgozik. Emellett nem fárad el, nem kell szünetet tartania, és nem fog hamisan énekelni, lehet számot kérni tőle, és biztosan csak az előre megbeszélt stílusokból játszik.

A lagzin az esküvő DJ az, aki meg tudja mozgatni a nagymamát, kedves szüleiteket, benneteket, valamint az unokákat is.

Ha a DJ mellett döntünk, demo hallgatásnak és repertoár listának nyilván nincs sok értelme, mert egy helyszínen keltett táncos hangulatot nem lehet visszaadni demo formában. A repertoár lista meg azért esik ki, mert megőszülsz mire végigolvasod, több tízezer zenéről van szó. Jómagam 1960-tól tudok napjainkig zenét játszani. Természetesen igény esetén visszanyúlok még régebbre, emiatt pontosítás szükséges, de a pályafutásom alatt nem sokszor volt olyan, hogy valaki 1960 előtti dallamokra akarta rázni, persze előfordulhat.

Fontosnak tartom, hogy mérlegeljetek, mit szeretnétek, a Ti napotok, rólatok szól. Vidámnak, örömteljesnek és emlékezetesnek kell, hogy legyen. Ha a lagzim.hu mellett döntöttetek, akkor köszönöm a bizalmat, megtaláltuk egymást, gyerünk és hozzuk össze a LEGJOBB ESKÜVŐT!

Egy dologra még külön ki szeretnék térni. Ez a karaoke.

Véleményem szerint a karaoke megossza az esküvői társaságot, ezáltal széthúzza, leülteti a bulit. Elképzelhető, hogy a társaság adott része, inkább a fiatalok vevők erre, hogy egymás énektudását hallgassák, de akkor az idősebb korosztály kiesik a buli szórakoztató szegmenséből, ők akkor vagy leülnek, rosszabb esetben elmennek. Egy karaoke dalban 1-2 maximum 3 ember tud egyszerre közvetve részt venni. Többiek vagy elkapják a fonalat és „énekelnek”, vagy ők is a háttérbe szorulnak, fanyalgóan. Egy biztos, megosztó lehet a kis és nagy esküvőknél egyaránt. Egy zenés-táncos program átfogóbb és mindenkinek szól, senki nem szorul a partvonalra, még az idősebbek sem, mert az 444 casino online minden korosztályt meg tud táncoltatni, azonnal tud számot, stílust váltani. Persze ha elhatározás, hogy szeretnétek karaoke-t, akkor megoldható.

Tanácsok:

 • Mint minden egyes mozzanatát az esküvőnek, a zenészválasztást sem szabad az utolsó pillanatra hagyni. Ajánlatos, néhány hónappal az esküvő előtt felvenni a kapcsolatot a lemezlovassal.
  Sajnos sok olyan zenész van aki, többször ismétli ugyanazokat a zenéket kéretlenül is, az egy idő után unalmas lehet. Nálam személy szerint ilyet biztos, hogy nem fogsz hallani, hacsak a kedves vendég nem kéri többször egymás után ugyanazt a számot, ezt természetesen örömmel teljesítem.
 • A jó hangulat elengedhetetlen kelléke a zene és a tánc. A megfelelő zene kiválasztásához ismernünk kell mind a két család érdeklődését. Ha egyezik a két világ, akkor nyert ügyünk van. Ha viszont eltérő a kettő, akkor van egy kis munkánk vele. Ilyenkor első lépésként merüljünk el egy picit a két stílus tanulmányozásában, s ha már van ismeretünk mind a két félről, akkor keressük meg a közös pontot. Ez a legfontosabb! A lagzi nagy részét ez fogja meghatározni. Természetesen nem árt puhatolózni sem, hogy pontosan mire van igény, mi az amire szívesen táncolnának. Végig kell gondolnunk azt is, hogy mi magunk esetleg milyen tánccal szeretnénk megnyitni a lakodalmat és ahhoz hogyan köthető a többi szám. Gondolnunk kell az idősektől a legkisebbekig mindenkire. Biztos jó lesz a hangulat.
 • Miért is kell a DJ-vel találkozni? Ez az a pillanat, amikor szemtől szemben beszélhetünk vele. Egy rövid beszélgetés is sok mindent elárulhat egy emberről. Továbbá sokkal egyszerűbb lebonyolítani az üzletet, megbeszélni a teendőket, elvárásokat, anyagiakat személyesen, mint távolról egyéb közlési formákban. Persze ma már sok honlapon lehet kérni ajánlatot, mint ahogy ezen a weboldalon is.

Tiszteletdíj:

Sokan ezt tartják a legfontosabbnak a zeneszolgáltatás megválasztásánál, pedig egy lakodalom költségeinél ez elenyészőnek mondható. Tartózkodni kell a gyanúsan olcsó áraktól, ugyanis nagyon sok emberből válhat zenész/dj mostanában a MIDI fájloknak és a laptopnak köszönhetően.