Takler Pince Esküvő, Takler Kúria Esküvő

Szekszárdra érkeztünk a Takler Pincébe, Ági és Gergő esküvőjére. Ezúttal egy 120 fős rendőr esküvőre voltunk hivatalosak, nagyon vártuk ezt az esküvőt már a szezon elejétől fogva.
A pár megbízott minket a polgári szertartás hangosításával is, és kérték, hogy vigyük magunkkal a buborékfújó gépünket és a füstgépünket, hogy fokozzuk a party hatást.
A Takler Kúria Pincéjében volt az esküvői vacsora, ezt a helyszín a beépített LED-es világítással pompásan megszínezte magenta színűre, nagyon elegáns hatást keltett.
A mediterrán stílusú kúria elől mesés kilátás nyílik Szekszárdra, páratlan a panoráma. A polgári szertartás alatt használtuk a buborékfújó gépünket, ami ezúttal is sikert aratott a kicsik és nagyok körében is. A pár ceremónia után rendőri díszsorfal alatt vonult ki, látványos volt, majd következett a fotózás. Ezalatt a Takler Pince kedves felszolgáló hideg italokat prezentáltak minden szomjas vendég számára. A klasszikus esküvői menüsor elfogyasztása után a pár megnyitotta a bulit a nyitótánccal. Majd elindultunk az esküvői dj bulival, gyakorlatilag itt az első számtól fogva tele volt a tánctér, kezdetben a 90-es évek külföldi slágereit pörgettük, majd csináltunk egy mulatós zenei blokkot is, amire szintén nagyon beindult a buli. Következett az esküvői torta felvágása, és a menyasszonytánc. A buli második felében leginkább nosztalgia és retro zenéket játszottunk, éneklős magyar slágerekkel vegyítve. A fényeffektjeink remekül érvényesültek a füstben, amit a füstgépünkkel hoztunk létre. Az esküvői DJ buli reggel 5-ig tartott, majd következett 1 óra bontás, mire leszereltük a DJ technikát. Majd elfoglaltuk a Takler Kúria egyik szobáját és aludtunk pár órát, mivel ilyen távoli esküvőket, amik messzebb vannak Budapesttől, mint 60 Km, csak úgy tudjuk elvállalni, ha lenn alszunk az adott helyszínen, mivel ilyen távolságból nem lehet hazavezetni fáradtan.
Reggel 9 felé keltünk, majd reggeliztünk a Taklerben és indultunk vissza Budapestre.
Köszönjük a felkérést, élmény volt.

Kérj egy ingyenes Esküvői DJ árajánlatot.
Esküvő DJ Major Vince – Vinch Enzo.