Szilveszterre DJ

Az év zárásaként itt a lehetőség, hogy komolyan elengedje magát az ember.
Szilveszteri bulival, a csúcson zárjuk az évet, ilyenkor az év utolsó napján még részegebb és féktelenebb a hangulat, elkerülhetetlenül nagyobb az elvárás felénk, Szilveszteri DJ-k felé, mint egy sima klubos bulin.

A Szilveszteri DJ-zés felelősséggel jár. Egy jó DJ Szilveszterkor is a buli középpontjában áll, és vállalja a év utolsó napján is azt felelősséget, hogy nem iszik alkoholt, és a közönsége felé a legjobban teljesít. Műfajváltásokkal és tempóváltásokkal a vendégeket folyamatosan a tánctéren lehet tartani, így mindenki rendszeresen hall valamit, ami neki tetszik.

A Szilveszteri DJ-nek kapcsolódnia kell a tömeghez, vendégekhez, el kell kapni a fonalat, hogy épp mire van igény, és folyamatosan „vezetni” a vendégeket zenével a szilveszteri buli végéig.

Éjfélkor a himnusz szokta megszakítani a bulit, majd utána folytatódik a táncolás.

Nagyon sok hobbi DJ, vagy amatőr DJ szilveszterkor ott vérzik el, hogy már este 10-kor részeg, és nem tud zenélni, játszani. Pont ez különböztet meg egy profi Szilveszteri DJ-t, a hobbi vagy lelkes amatőr DJ-től.

Szilveszterre DJ

Ha szilveszterre DJ-t szeretnél lekötni, akkor itt az ideje, hogy ezt megtedd.
Hogy miért? Mivel a szilveszter egy kiemelt naptári ünnep, ilyenkor minden profi és hivatásos DJ-t lekötnek előre, sokakat már nyáron, szilveszteri eseményekre sokak választanak Dj-t eme különleges eseményre. Ezért csak korlátozott a kínálat, ha későre hagyjuk a szilveszteri DJ foglalást.

Mennyibe kerül a Szilveszterre egy DJ?
Akik a vendéglátásban, szórakoztatásban dolgoznak, azok mind azt mondják, hogy a szilveszter az dupla pénz, dupla vállalási összeg.

Átlagosan Magyarországon hozzávetőleg 200-250.000 Forinttal számolhatunk szilveszteri Dj-t, komplett hang és fénytechnikával, mikrofonnal. Van, akinél több lesz, valakinél kevesebb.
Célszerű tartózkodni a nagyon olcsó, és mindent megígérő DJ-ktől, könnyen lehet, hogy el sem megy a szilveszterre, vagy már este 10-kor részeg lesz.
Ki akarja a szilveszteri buliját egy ilyen DJ-re bízni?

Kellemes készülődést!
Major Vince
szilveszteri DJ
E-mail: info@lagzim.hu
Tel: +36-30-419-93-97