Mennyibe kerül egy DJ

Mennyibe kerül egy DJ? Mennyibe kerül egy igazán jó DJ? Kérdezhetjük kívülállóként, ha fogalmunk sincs az árakról. Nos, a válasz nem egyszerű, sőt annál bonyolultabb, nagyon sok dologtól függ, hogy mennyibe kerül.

Talán a ” tökéletes esküvő ” élményéhez legnagyobb szeletként a DJ tud hozzátenni az esküvőhöz vagy az egyéb zenés-táncos rendezvényekhez, így nem éri meg spórolni ezen a területen. Hiszen két dologra emlékeznek majd igazán a vendégek: az esküvői vacsorára és a bulira. Gondoljátok végig.

Jómagam például időkorlát nélkül dolgozom, tehát a munkadíjam nem órákban van mérve, így nincs óránkénti felár sem. Nincsenek csomag áraim, mindegyik párnak ugyan azt a szolgáltatást nyújtom, nálam nincs szezonon belüli felár. Ezért az alábbi adatokat kell tudnom az esküvőtökről, hogy tudjam adni egy árajánlatot.

Az esküvő pontos dátuma
Az esküvő pontos helyszíne
Az esküvőn résztvevők hozzávetőleges létszáma
Polgári szertatást kell-e hangosítani a helyszínen

Az esküvő pontos dátuma meghatározó, mert ha van már esküvőm aznapra, akkor nem tudok árajánlatot kiadni arra a dátumra. A helyszínt azért kell tudjam, hogy tudjak útiköltséget kalkulálni, de csak Pest megyén kívül. Azért lehet még előnyös, ha tudom, hogy hol lesz az esküvő, mert elképzelhető, hogy az előző években már voltam azon a helyszínen esküvőzni, és ha igény van, rá akkor szívesen mutatok róla fotókat, videókat, adok tanácsokat, ötleteket. A létszám a technika nagysága miatt meghatározó. A polgári szertartásnak van egy egyszeri költsége, legtöbbször 10-15.000 Ft. Célszerű, hogy az esküvő DJ hangosítsa a polgári szertartást, mert szokott még olyan opció is lenni a helyszíneknél, hogy igen borsos 30-40-50.000 Ft-os áron vállalja az esküvő helyszín, de ezt legtöbbször silány, amatőr technikával teszik, nem hozzáértő személyekkel.

Emellett meg kell említeni azt is, hogy egy profi, felkészült esküvői dj több millió Forint értékben visz a helyszínre jó minőségű hang és fénytechnikát. Ezt a DJ-nek először be kell invesztálnia és időről időre fejleszteni, létrehozni egy vállalkozást, hogy számlaképes legyen és DJ szövetségi tag legyen és a zenéi jogosítottak legyenek. Ez mind pénz – beinvesztálás, idő és pénz ráfordítás.

Óvakodjatok az olyan DJ-től, aki nem visz fénytechnikát a helyszínre, mivel a fénytechnika sokat hozzátesz, a feelinghez a buli hangulatot fokozza sötétben vagy félhomályban.

Jómagam szívesen viszek a helyszínre még füstgépet, buborékfújó gépet és LED-es színező lámpákat a helyszínre, minimális ellenértékért cserébe.

Mennyibe kerül egy esküvői DJ?

Színvonalas, profi esküvői DJ-t már lehet találni a 120-150.000 Ft-os árfekvésben.
Ezért az összegért már rutinos, tapasztalt komoly saját rendezvénytechnikával rendelkező esküvői dj-t lehet találni. Jómagam is ebben az ársávban tevékenykedem, törekszem a jó ár/minőség arányra. A polgári szertatást 15.000 Ft-ért szoktam hangosítani. A nagyteljesítményű buborékfújó és füstgépnek 10.000 Ft a költsége. A LED-es színező lámpáknak darabja 4.000 Ft.
Ezen kívül a munkám során nem iszom alkoholt és nem dohányzom. Számomra esküvő DJ-zni felelősségteljes munka. Minden párommal, megrendelőmmel megbízási szerződést kötök és számlát adok a rendezvény végén. Csak így tudok dolgozni, ha végig gondoljátok, akkor számotokra is ez a legmegfelelőbb hozzáállás.

Ha tetszenek az elképzeléseim, meglátásaim, akkor kérjetek egy ingyenes esküvői Dj árajánlatot tőlem és találkozzunk, ismerjük meg egymást kicsit személyesen, alig várom, hogy elmeséljétek, hogy milyen esküvőt szeretnétek. Szívesen mutatnék sok-sok fotót eddigi munkáimból.

sweepstakes casino online

online slots history