Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark Esküvő

Mór Hétkúti wellness hotel és lovaspark esküvő. Esküvő Mór. Hétkúti wellness hotel esküvő.

Ezúttal a Hétkúti Wellness Hotel és Lovasparkba látogattunk Mórra. Egy Olasz – Magyar nemzetközi esküvőre érkeztünk, ami a Hétkúti Hotel gála sátrában került megrendezésre 85 fővel. Ezúttal az Esküvői DJ buli biztosításával bízott meg minket a pár. A megbeszéltek szerint koradélután meg is érkeztünk Mórra a Hétkúti Wellness Hotelbe. A dekorosok már az utolsó simításokat csinálták az esküvői dekoráción, ami ezúttal sötétkék és a citromsárga színű lett. Pompás volt a kontraszt a két szín között. Ezen kívül sok-sok élővirág szolgált még dekorációként és rengeteg napraforgó. Kicsit provence-os, mediterrán hangulata volt így a rendezvénysátornak belülről, szerettük. Volt first look délután 2-kor, ekkor látta meg egymást a pár felöltözve. Fél 3-tól vendég érkezés és welcome pogácsázás és üdítőzés volt.

15:00-kor elindult a nászmenet a polgármester hivatalba, összeházasodni, majd utána a templomba az egyházi szertartásra. Este fél 6 felé érkeztek vissza a vendégek, ekkor már olasz háttérzenét játszottunk a pár kéréseinek megfelelően. Az esküvői vacsorát a Hétkúti Wellness Hotel kedves és udvarias személyzete szolgálta fel, ami 4 fogásból állt. Volt antipasti előétel válogatás, kolbász, sonka, szalámi, sajtok, zöldségek – fantasztikus volt. Ezután következett egy klasszikus húsleves, majd rizottó és sültes tál. Így keveredett a vacsorában az olasz és a magyar konyha is. Kissé nehéz volt végigenni a vacsorát, ezért több mint 2 óráig tartott a vacsora. A vacsora után következett a pár első tánca, vagyis a nyitótánc, ami egy keringő volt, 1 perc után csatlakoznak az öröm szülök és a pár mellé.
A bulit a nemzetközi DISCO klasszikusokkal indítottuk a 70-es, 80-as évekből, amit vegyítettünk olasz slágerekkel. Többek között játszott olasz előadók: Alex Britti, Ligabue, Nomadi, Umberto Tozzi, Zucchero, Franco Battiato, Eros Ramazzotti, Jovanotti, Pupo, Vasco Rossi, Gianna Nannini, Toto Cotugno. Az első buli blokk után következett az esküvői torta felszelése, és a menyasszonytánc hagyományos mulatós zenére. A buli folytatódott, rock N roll klasszikusokkal, ezúttal a pár nem öltözött át. Az utolsó 2 órában magyar ismert énekelhető slágereket játszottunk és a 90-es évek nemzetközi slágereit. Az esküvői buli reggel 5-ig tartott, és a pár elmondása szerint tökéletesre sikeredett.
Szeretünk nemzetközi esküvőkön zenélni.A Hétkúti Wellness Hotel is kiválóra vizsgázott, még nem jártunk ezen az esküvőhelyszínen, de kiemelten kedvesek és figyelmesek voltak a felszolgálók. Bátran ajánljuk ezt a pompás esküvőhelyszínt Móron.