Fóti Kastély Esküvő 2024

Minden évben jövünk a online slots no deposit free spins-zni, több mint 10 éve járunk ide esküvőzni, ismerjük a Kastély adottságait. Így volt ez idén június első napján is, ezúttal egy nemzetközi esküvőre kaptunk felkérést, ahol a násznép egyik fele lengyel volt a másik meg magyar.
Koradélután érkeztünk a Fóti Kastélyba, ami a Fóti Gyermekváros területén található, ide belépni csak előre leadott rendszámmal lehet. Sorompós őrzés van, portaszolgálattal.

casino online website

Gyorsan telepítettük a szükséges hang és fénytechnikát, robotlámpákat, LED-es súrlófényeket, és mire érkeztek a vendégek kellemes aláfestő zenével vártuk őket a két egymásból nyíló terembe. Az étteremhez legközelebbi – nevezzük első teremnek – itt volt a vacsora, és az ebből nyíló második teremben pedig a zenés-táncos buli. Gyakorlatban a főbejárati 6 oszlop között lehet ki-be közlekedni. Ennek a második teremnek a jobb szélén volt a bárpult, ahol alkoholos és alkohol mentes frissítőket lehetett kérni a kedves felszolgáló, mixer kollégáktól. A pár kérése alapján ezúttal is a 6 oszlopra LED-es súrlófényeket:

Fóti Kastély Esküvő LED Festés

Ezzel megszínezve, átszínezve az oszlopokat. Rendkívül látványos és szép, ahogy kezd beköszönteni az este. Mint slots online no wagering a kastély éttermében, kávézó részében kaptunk szolgáltatói, stáb vacsorát, nem ültettek be minket a násznép közé. Klasszikus, magyaros esküvői menü volt, itt vacsoráztunk a videós és esküvői fotós kollégával.


Este 9 óra magasságában következett a nyitótánc, ami egy előre betanult koreográfia volt.
Tapsvihar a párnak a reprezentált nyitótáncért, és bele is kezdtünk az esküvői buliba.
Fel voltunk készülve lengyel slágerekből is, de ezeket nem lőttük el még a buli elején.
Az első blokkban a 80-as évek ismert-táncolós slágereit játszottuk, ezzel megalapozva a full táncteret, majd rock ’n roll örökzöldeket forgattunk, itt már összes idősebb vendég is csatlakozott a táncpartyhoz. Következett a torta, majd a következő részét a bulinak a 90-es évek nemzetközi kedvenceivel indítottuk, ezzel kellően hangulatba hozva a lengyel csapatot, és ekkor sütöttük el a lengyel slágereket, amiket előre megkaptunk a pártól.
Gyakorlatilag óriás üdvrivalgás, ováció, féktelen öröm fogadta ezeket a dalokat, a lengyelek is azt érezték, hogy meg vannak ők is szólítva a saját dalaikkal. Egy biztos, nagyon tudnak mulatni a lengyelek, de a magyarok is!
Az esküvői DJ buli Fóton ezúttal reggel 4 óráig ment. Már világos volt, mikor pakoltuk vissza az autóba a felszerelést. Élményesküvő volt, ezen a hétvégén is, szuper kedves és jófej párral és barátságos vendégeikkel. Köszönjük a felkérést és a bizalmat.