Esküvői DJ Veszprém

Az egyik legfontosabb dolog az esküvővel kapcsolatban, hogy lekösse a pár az időpontot és a helyszínt. Szerencsére az időpontjaim egy, másfél évre előre elkelnek, így érdemes időben felkeresni a szolgáltatókat. Mint például: Esküvő DJ, fotós, videós, dekoratőr, ceremóniamester stb. Több alkalommal zenéltem már Veszprémben és Veszprém megyében, nagyon szeretem ezt a közép-dunántúli régiót.
A főállású, profi kollégákat hamar lekötik, így nem lesz szabad időpontom az esküvő előtt 2-3 héttel, ha a pár akkor keres meg. Persze minden évben van ilyen, ilyenkor fájdalmas visszautasítani a megkeresést.

ক্যাসিনো mcw

A folyamat úgy nézni, hogy általában a párok emailben szoktak megkeresni, vagy telefonon.
Ha szabad az időpont számomra, akkor küldök egy részletes és pontos ajánlatot, sok-sok referenciával színesítve, amit át tud nézni, meg tud beszélni a pár. Ezután szokott következni a személyes találkozó, vagy videó hívás. A személyes találkozón kötünk Esküvői DJ szerződést, amiben rögzítjük az igényeket, helyszínt, időpontot, pontos technikai igényeket. Ezzel Nektek nem kell foglalkozni, esküvői dj szerződésmintát én viszek, amit jogászaim szakszerűen elkészítettek. A szerződésben garantálom azt például, hogy nem fogyasztok alkoholt az esküvőn és hogy nem dohányzom. Gyakorlatilag ez egyfajta biztonság, megnyugvás a pároknak. Vendég érkezés előtt 2 órával érkezem a helyszínre, és telepítem a szükséges hang és fénytechnikát, buborékfújó gépet, szárazjeges füstgépet, LED-es lámpákat, vagy épp felépítem a polgári szertartáshoz a hangosítást.

Íme néhány esküvői helyszín Veszprémből:
Betekints Wellness és Konferencia Hotel
8200 Veszprém, Veszprémvölgyi út 4.
História Hangvilla Étterem és Rendezvényközpont
Hangvilla Veszprém Esküvő.
Veszprém, Brusznyai utca 2.
Malomkert Hotel Veszprém Esküvő
Veszprém, Fenyves utca 15.

Esküvői DJ Veszprém ajánlatom alap tartalma:

Teljes hang és fénytechnika, időkorlát nélküli esküvői party, a beszédekhez vezeték nélküli mikrofon, vacsora alatt finom háttérzene játszása, esküvői buli hajnalig.
Személyes találkozó, a szervezés hónapjaiban e-mailes és telefonos egyeztetés, zenei tanácsadás például a szertartáshoz. Szívesen küldök ide passzoló dalokat veszprémi esküvőtökre. 13 éve foglalkozom csak esküvőkkel, több mint 300 esküvő tapasztalatából, átélt hangulatából tudok Nektek tanácsokat, ötleteket adni inspirációként.
Az elmúlt 50 év zenéiből, és napjaink aktuális slágereiből dolgozom, igény esetén némi mulatóssal is meg tudom fűszerezni az estét, de ez nem fő stílus nálam.
Kérj egy ajánlatot és beszélgessünk Nagy Napotokról.

Ők már engem választottak: