Esküvői DJ Dunaújváros

Minden évben több megyei jogú városba is eljutok Esküvő DJ-zni, így több alkalommal kaptam felkérést Fejér megye délkeleti részéből, Dunaújvárosból. A fővárosból mindössze 75 km-re található, könnyen megközelíthető az autópályán.

Esküvőhelyszínek Dunaújvárosban, amik alkalmasak lehetnek esküvőre:

Campus Étterem 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 33.
casino online jili
Kezdettől fogva esküvőkkel foglalkoznak, több évtizedes esküvői tapasztalat a vendéglátásban, maximális kihasználtsággal üzemel az étterem, érdemes jó előre időpontot foglalni.

Aranyhordó étterem és Pálinkaház Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Erdősor 31/A
Esküvők és családi rendezvények helyszíne.
online slots deposit bonus

Kiskohász Vendéglő a város szívében. Nagy figyelem, pontosság, céges és magán rendezvények, esküvők számára. Előre egyeztett menüsor igénybe vehető.
2400 Dunaújváros, Balogh Ádám utca 16-18.
https://www.lagzim.hu/561687-77betsg/

https://www.lagzim.hu/829416-1xbet-online-free-slots/

Esküvő DJ Dunaújváros
Major Vince vagyok, esküvői berkekben Vinch Enzo-ként ismernek, 13 éve foglalkozom csak esküvőkkel. Több mint 300 esküvő tapasztalatával, rutinjával, ötleteivel tudok Nektek segíteni főállású esküvői Dj-ként.

Polgári szertartás hangosítás, az esküvő helyszínén.
Komplett hang és fénytechnika, vezeték nélküli mikrofon a beszédekhez, szertartáshoz, ceremóniamesternek, vőfélynek.
Buborékfújó gép, jeges füstgép, klasszikus füstgép, LED-es falszínezés.
Vendég érkezés előtt 2 órával érkezem a helyszínre, és általában hajnalban én hagyom el utoljára az esküvő helyszínét, miután lebontottam az esküvői DJ technikát.
Esküvői megbízási szerződéssel dolgozom, a személyes találkozó után szoktunk megállapodni a párokkal, és a szerződéssel rögzítjük a félkérést. Szerződéses garanciát vállalok arra, hogy nem iszom alkoholt az esküvőn és hogy nem dohányzom.

Olvassatok bele Facebook-os értékeléseimbe, olyan pároktól, akik már igénybe vették Esküvői DJ Dunaújváros szolgáltatásaimat.  https://www.facebook.com/lagzim/reviews

Az ajánlat után személyesen szoktunk találkozni Budapesten, egyeztetés, átbeszélés, tanácsadás, ötletelés, kérdéseitek megválaszolása. Előzetes zenei igények megbeszélése, Esküvői Dj technika bemutatása fotókon. A szervezés hónapjai alatt e-mailes és telefonos egyeztetés.
Az esküvő napján:
A DJ technika helyszínre szállítása, felépítése, hang és fénytechnika, buborékfújó gép stb, vendég érkezés előtt 2-3 órával.
Vendég érkezéskor finom aláfestő zene játszása lounge, swing, happy jazz vidám stílusokból.
Vezeték nélküli mikrofont biztosítok az esküvő levezényléséhez.
Esküvői DJ Party Dunaújvárosban is az előre megbeszélt stílusokból és kívánság dalokból, én a vendégeknek zenélek, nem pedig saját magamnak, szívesen teljesítem a helyszínen érkezett dalkéréseket. Az esküvőn nem fogyasztok alkoholt és nem dohányzom, ez egyfajta garancia, hozzáállás beli gondosság a részemről, kitüntetett figyelem Felétek, 200%-ban.

Esküvő DJ Dunaújváros árak:

Szertartás hangosítás a helyszínen: 20.000 Ft
Buborékfújó gép: 20.000 Ft
Jeges Füstgép, alacsony füst: 25.000 Ft
Klasszikus füstgép – nagy teljesítményű: 20.000 Ft
LED-es falszínezés: 6.000 Ft / reflektor
Esküvői DJ buli Dunaújvárosban: 180-200.000 Ft

Kérj egy pontos és részletes ajánlatot esküvődre, remélem Benneteket is párjaim népes táborában üdvözölhetlek. Várom, hogy megismerjük egymást.