Esküvői DJ Baja

Többször esküvő DJ-ztem már Bács-Kiskun Megyében az elmúlt évek alatt. Minden szezonban érkezik ide felkérés. A bajai esküvőhelyszínek közül meg kell említenünk a Malom Clubot, Véndió étterem Baja, Korona étterem, Duna Wellness Hotel étterem Baja, Kamarás étterem. Ők mind-mind bonyolítanak esküvőket. Bács-kiskun megye második legnagyobb települése Baja, megyei jogú város egyben.

https://www.lagzim.hu/523383-free-online-gambling/

Nézzük miről is van szó:

Szívesen segítek a polgári szertartás hangosításban, elviszem magammal a nagyteljesítményű buborékfújó gépemet, a kicsik a nagyok örömére, LED-es reflektorokkal tudunk falat, oszlopokat színezni, dekorálni, a fesztivál füstgéppel mindent kifüstölünk, míg a szárazjeges alacsonyfüstgéppel a nyitótáncotokat tesszük varázslatossá.

Mind emellett kora estétől hajnalig Esküvői DJ party, a Ti és a násznép kedvenc dalaival, egy folyamatos mixben, megállás és pihenő nélkül. Minden felszerelést én viszek a helyszínre, a párnak semmit nem kell bérelnie a számomra. Komplett hang és fénytechnikával dolgozom, vezeték nélküli mikrofont biztosítok a szertartáshoz és a beszédekhez.
Hétről hétre sok párral találkozom személyesen, és egyeztetünk az esküvővel kapcsolatban, nagyon izgalmas ez a fajta munka számomra, nagyon sok jófej párt ismertem meg a 13 év esküvőzés alatt.
Több mint 300 esküvő tapasztalatából tudok meríteni ötletet, inspirációt a számotokra.
Minden esetben szerződéskötéssel fixáljuk a pár érdeklődését az Esküvői DJ Baja tevékenységemmel kapcsolatban.

A személyes találkozón sok-sok fotót szoktam mutatni eddigi munkáimból, és örömmel felelek a felmerülő kérdésekre.

Mondjátok el, hogy milyen esküvői DJ bulit szeretnétek Baján.

https://www.lagzim.hu/415877-online-casino-using-gcash/