Mennyibe kerül egy Esküvői DJ 2019-ben? Esküvői DJ árak 2019-ben.

Olcsó esküvői dj árak és a legdrágább esküvő dj árak.

Tudni szeretnéd, hogy nagyjából milyen összegekkel kell kalkulálj az esküvő szervezése során ha esküvői dj-t szeretnétek? Most leírjuk, hogy milyen esküvői dj árakkal lehet számolni 2019-ben, a legkomolytalanabbtól a presztizs DJ árakig.

Lényeg, hogy a tervezés során megtaláljátok a számotokra legideálisabb esküvői dj-t.
Mit jelent ez? Aki azokban a zenei stílusokban magas szinten otthon van, amit Ti elképzeltek az esküvői bulira. Olyan a megjelenése, öltözete ami passzol a Ti stílusotokhoz. Emellett el nem hanyagolható faktor az sem, hogy a személyes találkozón mennyire van meg az egymásra rezgés, a szimpátia, bizalom, nehéz dolog ezt körbeírni, ezt érezni kell, és venni a fáradtságot és találkozni kell legalább 3-4 esküvő dj-vel, mérlegelni és dönteni. 2009-ig az esküvő DJ-k 100.000 Ft alatt dolgoztak, azóta pontosan 10 év telt el.

Több tényezőtől függ egy végleges esküvői dj árajánlatnak az összege:
– Az esküvő időpontja ( Könnyen lehet, hogy a kiszemelt DJ-nek már foglalt a dátum )
– Vendégek létszáma ( Ez a helyszínre telepített technika nagysága miatt érdekes )
– Pénteki napról van szó, vagy a sztenderd szombati napról, esetleg hétköznapról.
– Hol lakik az esküvői DJ ( Ha Budapesten lakik, akkor egy vidéki, távolabbi helyszínre nyilván le kell utaznia, ennek útiköltsége van. )
– Kell-e polgári szertartást hangosítani a helyszínen
Sajnos vagy nem sajnos sok új beszálló személy van, akik szezon elején, vagy közben kitalálják, hogy ők már bizony Esküvői DJ-k lesznek. Felhúznak egy többnyire béna weboldalt, majd szépen fizetik a google hirdetést, hogy elöl legyenek a listában, hogy legyen munkájuk.
Az ilyen „kollégáknak” meg lehet nézni a referencia fotóit, DJ pultját, helyszíneit, hogy hol, milyen körülmények között zenéltek eddig. Egy biztos tízen, húszon X évesen nem lehet valakinek több száz, de még száz esküvős tapasztalata sem, nem jön ki a matek. Lényeg a lényeg ezek az új beszállók nyomják lefelé az árakat, mert munkát, referenciát akarnak szerezni, mert eddig nem nagyon volt megkeresésük. Tőlük mindenképp olcsó esküvői dj árakat kaphatunk, de kérdéses a minőség, a felkészültség, a tapasztalat, jogi háttér.

A piac alsó részét ők teszik ki az áraikkal jellemzően 60-80-100.000 Ft-os áraikkal. Kérdéses felszereléssel, technikai tudással, kérdéses zene-stílus ismerettel, jogi háttérrel, hozzáállással.
Ezután van a 150.000 Forint körüli kategória, ami még mindig kedvezőnek mondható, gyakorlatilag ez egy induló ár a piacot nézve, persze ha emberünknek van megfelelő rutinja, tapasztalata, ismerete hangfelvétel bemutató vállalkozóként. Kérdezzetek rá mindenképp a kiszemelt DJ-nél, hogy számlaképes-e, vállalkozó-e, vagy feketén dolgozik, ha egy vállalkozás van mögötte, akkor nagy valószínűleg meg tud élni abból amit csinál, ez egy biztos kapaszkodó, jó jel lehet.

A következő ársáv a 150.000 – 200.000 Ft. Itt már rutinos, tapasztalt esküvői DJ-t találhatunk.
Valójában sok mindenért fizetünk. Fizetünk a technika minőségéért, amit a helyszínre hoz, fizetünk a felkészültségért, rutinért, tapasztalatért amit megszerzett az elmúlt 8-10-15-20 évben, benne sok-sok, adott esetben több száz esküvővel, mert regisztrált DJ Szövetségi tag és fizeti a játszott dalok után a jogdíjat a MAHASZ-nak, és nem utolsó sorban azért mert vállalkozó és számlaképes ez a fő tevékenysége, ez egyfajta garancia a pár felé.

A személyes találkozón, amikor találkozom a párokkal, szoktak mesélni rém sztorikat, pl: hogy az esküvőn a „DJ” Youtube-ról játszott, laptopról, és minden 3. – 4. dalnál bejöttek a reklámok, amik ugye a Youtube klipjeire beúsznak, megszakítva a zenét, kellemetlen.. valamint, hogy a számok között kínos, több másodperces csönd volt. Egy profi, hivatásos Esküvői DJ-nél ilyet nem fogtok tapasztalni.
A piaci árak tetejét a 300-350.000 Forint körüli árak teszik ki. Elképzelhető, hogy itt már nem a felkészültségért, technikáért fizetünk, hanem a presztizsért. Jellemzően az ilyen árak indokolatlanul nagy mennyiségű technikát takar, aminek a telepítéséhez, nem elég 1-2 ember, hanem teherautóval 3-4-5 személlyel egyetemben kerül a technikai háttér installálásra. Itthon Magyarországon csak egy nagyon szűk réteg tud megfizetni ilyen esküvői DJ árakat.

https://www.lagzim.hu/340999-online-slots-georgia/
Esküvő DJ Major Vince – Vinch Enzo.