Esküvői DJ árak 2022

Esküvői DJ árak 2022
Esküvői DJ árak 2022

Az slots online romania árak 2022-ben. Áraim általában 150-270.000 Ft között mozog, attól függően, hogy pontosan mire van igény, milyen messze van a helyszín, milyen napon van az esküvő, milyen technikai igények vannak. Hétfő, kedd, szerda, csütörtök és vasárnapi napokra nagy kedvezménnyel kínálom esküvői dj áraim 2022-ben is.
Ilyenkor nem kizárt az sem, hogy alacsonyabb árat tudok adni mint 150.000 Ft.
Általánosságban elmondható, hogy az országos esküvői dj árak 2022-ben is 100.000 Ft és 350.000 Ft között vannak. De egy biztos, egy jól kvalifikált, tapasztalt, nagy rutinnal rendelkező Esküvői DJ, több lehetőséget kínálnak, mint az olcsó dj srácok.
Egy esküvői DJ felszerelése jóval egyszerűbb és mobilabb, mint egy zenekaré. Összességében, ha kompletten nézzük a DJ technikáját anyagi értelemben, akkor egy több millió forintos beruházásról beszélhetünk. Ez is befolyásolja az esküvői dj árát 2022-ben is.
A pár szempontjából ideális ez a helyzet, minden technikát a DJ hoz magával, így a párnak nem kell aggódnia technikai eszközök miatt. A DJ egyfajta minőségét mutatja az is, hogy milyen technikát vonultat fel az esküvőn. Ez is befolyásolja az esküvői dj árakat.
Szertartás hangosítás, buborékfújó gép, füstgép, LED-es falfestés, ezeknek az igénye is hatással van az árakra. Nálam a szertartás hangosítás költsége: 20.000 Ft.
A buborékfújó gép és füstgép bérleti díja 15.000 Ft. A LED-es reflektorok ára pedig darabonként 6.000 Ft.
Ahogy a többi esküvői szolgáltatónak is, így az Esküvői Dj-nek is célszerű vacsorát és alkoholmentes italokat biztosítani az esküvő idejére, mivel a szolgáltató is ember, nagyon hálás lesz érte. Nagyjából 1 órát vesz igénybe, mire a DJ technikát felállítom, épp ezért 2 órával előbb érkezem az esküvőkre, mint a vendégek.

Esküvői dj árak 2022

Esküvői DJ árak 2022 – Mennyire előre kell foglalnom?
Javaslom, hogy minél előbb. Karácsony környékén és nyáron már az időpontok le vannak kötve az Esküvői DJ-nél az azévi esküvői szezonra. Egy régóta dolgozó esküvői dj szombatjai hónapokkal, esetleg 1 évre előre már le vannak kötve. Az ár függ a tapasztalattól és a technika minőségétől és a dátumtól. Az esküvői szezonban lekötött esküvői DJ árai magasabbak lehetnek, mint szezonon kívül. Mindig azt javaslom, hogy a pár keressen meg engem, hogy végleges és pontos ajánlatot tudjak adni.
Pestmegyén kívüli helyszíneknél fel kell számolnom bizonyos útiköltséget és autópálya használati díjat, ezt a technika szállítása követeli meg.
Fontos, hogy tartsd szem előtt, az Esküvői DJ-k önálló vállalkozók, az alapján is árazzák be magukat, hogy mióta DJ-znek és mennyire ügyesek, milyen technikájuk van. Ha egy esküvői dj-nek sok pozitív visszajelzése, értékelése van a munkájáról, akkor ez valószínűleg egy magasabb színvonalú Dj lesz, mert tehetséges, ért ahhoz, amit csinál. Vagyis a minőséget meg kell fizetni. Nem szeretem azt a szót, hogy rendelkezésre állás. Nem szeretem azt a szót, hogy időkorlát. Nálam 2022-ben sincs időkotlát, ennél sokkal barátságosabb és flexibilis esküvői dj tevékenységem. Az esküvői dj árakon úgy spórolhatunk, ha nem csúcsidőben, szezon közben foglalunk és ne péntek, szombatra. Hétköznapokra mindenki jóval alacsonyabb árat fog ajánlani Nektek.

Esküvői dj árak 2022 – Niki & Márk