Esküvői DJ ajánlás

Manapság egyre több esküvői dj van Budapesten és az egész országban. Nehéz lehet a jó DJ-ket elkülöníteni a legjobb esküvői DJ-k közül. Hol találhatunk egy jó esküvői Dj-t? Ki a legjobb esküvői dj Budapesten vagy Magyarországon?
Ki az a Dj aki professzionális szolgáltatást nyújt? Hogyan béreljek DJ-t?

Most adok néhány ajánlást, tanácsot mi alapján érdemes őket keresgélni:

– Szakértelem, tapasztalat, rutin
– Kommunikációs készség, megjelenés
– Jogi státusz, számla képesség, vállalkozás fenntartása
– DJ Szövetségi tagság és jogosított hanganyagok
– Saját komplett felszerelés hang és fénytechnika
– Számtalan különböző esküvőről származó fotó és videó anyag bemutatása

A tökéletes esküvő élményéhez talán az esküvői dj tud hozzájárulni legjobban az általa prezentált esküvői bulival. A különböző korosztályokból és térségből érkező vendégsereg szórakoztatásához eltérő készségekre van szüksége az esküvői dj-nek, ezt rutint csak hosszú évek alatt lehet beszerezni. Szemben egy sima klub DJ-vel, mert ő a saját maga kedvenceit játssza, kéréseket nem teljesít. Több éves esküvői tapasztalat és több ezer zeneszám ismerete kell ahhoz, hogy az esküvői dj elsajátítja azokat a titkokat amikkel ott lehet tartani a táncparketten a nagymamát, az idősebb vendégeket és a fiatalokat egyszerre, hogy a táncparkett folyamatosan tele legyen és násznép meg mozgásban, táncban legyen.

Major Vince – Vinch Enzo Esküvői DJ vagyok. 2002 óta zenélek DJ-ként, első esküvői felkérésem 2004-ben volt. Azóta nagyon sok idő eltelt, mára magam mögött tudhatok több mint 200 sikeresen átzenélt esküvőt, amin keresztül több mint 200 pár által kapok dedikálást, ajánlást a további, jövőbeni esküvőimre. Szombatjaim nagyjából 1 évre előre lekötik a párok. Törekszem a jó ár/érték arányra esküvői DJ árajánlataimmal. Célom a párok és a násznép maximális megelégedettsége, mert tudom, hogy egy következő esküvőt hozhat az éppen aznapi ott végzett esküvői DJ munkám, ezért nem véletlen az sem, hogy az esküvői DJ felkéréseim fele ajánlások útján jön a korábbi pároktól.

Kérj egy ingyenes esküvői dj árat esküvődre akár pénteki, vagy szombati vagy bármilyen más napon megrendezendő esküvődre. Egy biztos: pénteki és egyéb hétköznapokra kedvezményt fogok tudni adni, kifejezetten ha az esküvő Budapesten kerül megrendezésre.

Mit veszíthetsz?

Kérj egy árajánlatot.