Esküvő DJ Budapest

Mit nyújtok?

Röviden úgy lehetne fogalmazni, hogy minden a hang és fénytechnikát, ami az esküvői bulihoz kell mindent én viszek a helyszínre. Tehát részemre a párnak semmit nem kell biztosítania. Csak az esküvőhelyszínnek 220 V-os áramvételi pontot és 1 vagy 2 asztalt, amire a technikám elhelyezem.

 

Egy évben hozzávetőleg átlagosan Magyarországon 35-40 ezer esküvő köttetik meg. A húszas, harmincas, negyvenes éveikben járó generációk házasodik a legnagyobb arányban. Az új generációk új trendeket új szokásokat követnek, mint nagyszüleink. Érezhető bizonyos esküvőkön a nemzetközi, más országokból átvett szokások, megvalósítások. Nagyon sok külföldön élő pár jön haza összeházasodni Magyarországra, hiszen külföldi mércével mérve ár / minőség arányban idehaza nagyon sok jó szakember van, akik magas színvonalon dolgoznak. Az urbanizálódott párok már szeretnek kissé vagy teljesen szakítani a vidéki lagzis hagyományokkal és elegánsabb keretek között képzelik el az esküvőjüket. Így fordul elő az, hogy mára már az esküvők több mint felében Esküvő DJ játssza a zenét. Ez az arány Budapesten és Pest megyében még több.

Esküvőzni felelősségteljes munka számomra, többek közt ezért is van az, hogy jómagam a munkám során nem fogyasztok alkoholt. Az már mellékes, hogy 30 éve nem dohányzom, tehát nem rohangálok ki a DJ pultból cigi szünetet tartani.

 

Esküvő DJ Budapest

Major Vince – Esküvő DJ vagyok. Esküvői berkekben Vinch Enzo-ként ismernek.
Budapesten lakom, legtöbb esküvőmet Budapesten és Pest megyében bonyolítom, de esküvői dj szolgáltatásom az egész ország területén elérhető, még külföldön is, többször jártam már a környező országokban esküvőzni pl. Szlovákiában. A legtöbb esküvőm szombati napokon szokott lenni, de nem ritkák a pénteki esküvők sem.

Sok-sok budapesti és Pest megyei esküvőhelyszínen zenéltem már, ennek áttekintése miatt érdemes ellátogatni a referenciák menüpontra, hátha a Ti esküvőhelyszínetek is közte van.

Jómagam az esküvő DJ estétől reggelig tudom szórakoztatni a vendégeket, megállás és pihenő nélkül, úgy, hogy a kedvenc dalaink eredeti minőségben szólnak. Egy rutinos, felkészült Esküvői DJ 50-60 évet átölelő zenei palettából dolgozik, a pár és a jelen lévő násznép igényeihez alkalmazkodva. Az éber figyelemmel működő és környezetét érzékelő esküvő dj tudatos elképzelés szerint játszik a vendégeknek. Lejátszva a pár és vendégek kéréseit, amennyiben ez belefér a pár által felállított eredeti zenei koncepcióba.

Jómagam vállalkozás keretein belül tevékenykedem. Minden esküvői párommal és egyéb megrendelőmmel megbízási szerződést kötök és a buli végén számlát állítok ki. Részemről ez a két dolog elengedhetetlen. Minden egyéb szerzőjogi és technikai hátérrel rendelkezem, tehát a párnak semmit nem kell bérelnie az Esküvő DJ partyt illetően.

 

Nézzük alap ajánlatom mit tud nyújtani a Nagy Napotokra a budapesti esküvőtökre

 

* Személyes találkozó – az esküvő átbeszélése – majd szerződéskötés, ha mind a két fél úgy kívánja.
* Külföldi párok esetében skype beszélgetés
* Vendég érkezés előtt 2 órával érkezem a helyszínre
* Telepítem a szükséges hangtechnikát
* Látványos fénytechnikát biztosítok a partyhoz
* Vezeték nélküli mikrofont, állványt biztosítok a szertartáshoz és a ceremóniamesternek, vőfélynek, rokonoknak a beszédekhez
* Ha az egyházi vagy polgári szertartás az esküvő helyszínén lesz, akkor a ceremóniát is lehangosítom
* Vacsora alatt Jazz, Swing, Lounge, Bossa Nova finom háttérzene
* A pár előre átadott zenei kérései listában összeírva, ezeket lejátszom az este folyamán
* Teljesítem a násznép helyszíni kéréseit
* Időkorlát nélkül Esküvő DJ szolgáltatásom, vagyis nincs időkorlát
* Szívesem adok tanácsot, mutatok fényképeket ötletként eddigi esküvőimből


 

Játszott stílusok, mikből merítek az esküvőkön?

 

1960-tól máig minden ami bulis, vidám, táncolható zene.

Néhány bevált stílus, amiket alkalmazom az esküvői partyn:

Rocky, Rock’N’Roll, Oldies, Örökzöld magyar slágerek, táncdal fesztiválos zenék, a 70-es, 80-as, 90-es évek magyar és nemzetközi slágerei, Funky, RnB, Hip-Hop, Latin, Swing,Rock, Pop Rock, napjaink house, deep house slágerei, régi és új magyar dalok.

Minden esetben előre egyeztetek a párral, hogy milyen zenei igények vannak és ezek mellé el szokták nekem küldeni a zenei kedvencek listájukat amiben benne van az ő kedvenc 20-30-40 számuk és mindehhez jönnek még a helyszínen érkezett zenei kívánságok.

Ebből építek fel egy tudatos koncepciót, ebből a masszából állítok elő egy buli képes zenei özönt. Célom, hogy minden korosztály jól érezze magát és táncoljon.

 

Nemzetközi esküvői tapasztalat

 

Indiai – Magyar
Pakisztáni – Magyar
Kínai – Magyar
Francia – Magyar
Amerikai – Magyar
Holland – Magyar
Német – Magyar
Olasz – Magyar
Angol – Magyar
Szlovák – Magyar

 

Esküvő DJ Budapest

 

Nincs útiköltség és kiszállási díj. Ha Budapesten van a helyszínetek és még nem jártam ott, akkor szívesen kimegyek helyszínbejárásra Veletek egy személyes találkozó keretén belül.

Meg tudjuk nézni a helyszínt érdemben, hol lenne a tánctér, hol lenne a DJ pult, hol ülnének a vendégek, honnan tudok 220 V-os áramot biztosítani magamnak, parkolás, pakolás stb.

 

Ha felkeltettem érdeklődésetek, akkor kérjetek egy ingyenes esküvői DJ árat tőlem budapesti esküvőtökre.

 

Az árajánlathoz tudnom kell:

– Az esküvő pontos dátuma?
– Az esküvő helyszínének pontos neve?
– Vendégek várható létszáma?
– Polgári szertartást kellene-e a helyszínen hangosítani?

 

Ha megadjátok nekem ezeket a paramétereket akkor szívesen küldök Nektek egy árajánlatot.
Ezen kívül hasznos lehet, ha írtok pár mondatot az esküvőről amit szeretnétek, milyennek képzelitek el, mit szeretnétek, stílusában, lebonyolításában, vagy bármit amit fontosnak gondoltok megemlíthetitek nekem, hogy én is el tudjam képzelni a Ti Nagy Napotok.

 

Remélem Benneteket is párjaim közt üdvözölhetlek.

Kérj egy ingyenes árajánlatot elérhetőségeimen.

E-mail: info@lagzim.hu
Tel: +36-30-419-9397
Facebook: facebook.com/lagzim

Árajánlatot kérek »