Debreczeni Pince Esküvő

Esküvő a Debreczeni Pincében a Ferenczi szőlőbirtokon Etyeken. Ezen a hétvégén Juditot és Ádámot ünnepeltük Etyeken a Debreczeni Pincében 90 fős násznéppel. Koradélután érkeztünk a helyszínre, számunkra délután 5-kor kezdődött az esküvő, mivel ekkor indult a nap a polgári szertartással, ami a Debreczeni pince füves részén került megrendezésre.
Ide telepítettük először a hangosítást, mikrofont állvánnyal és hangfalat, hogy a pár által a szertartáshoz kiválasztott dalokat bejátszuk. Boros tematikájú esküvőre, vintage esküvőre, és természet közeli stílusú esküvőre kiválóan alkalmas a helyszín, az óriási birtokkal, és sok sok szőlővel. Ha felmegyünk a hegy tetejére akkor klassz etyeki panoráma tárul elénk.
A szertartás előtt 1 órával leszakadt az ég, de szerencsére gyorsan átvonult az eső felettünk, és amire jöttek a vendégek csodás napsütés volt. A pár a szertartás után szőlőtőkét ültetett,
a pincészet vezetője segítségével. Itt egy kis előadást is meghallgathattak a szőlőről a násznép tagjai. Elkezdtünk aláfestő zenét játszani, mert lassan következett a vacsora, a hordókkal és lampionokkal dekorált pergóla, kerti lugas alatt. Grill és sült húsok és része volt az esküvői vacsorának, amit ott élőben, a vendégek előtt sütöttek, készítettek el, nagyon fincsi illatok kíséretében. A vacsora után következett a nyitótánc a Debreczeni Pince teraszán. Ez most egy lassú keringő volt, majd elindultunk az esküvői DJ bulival.
Az első buli blokk dance slágerekkel telt a 80-as, 90-es évekből. Ezekre meg is telt a tánctér, de játszottunk még rock n roll örökzöldeket is. Majd érkezett az esküvői torta, azután a klasszikus házaspárbaj, avagy a mister és missis cipőemelgetős játék. Ezúttal nem cipőt emelgetett a pár, hanem vörös és fehér borral teli poharakat. Majd folytattuk az esküvői bulit, kicsit modernebb dallamokkal még 1 óráig, ezután jött a menyasszonytánc, ami ezúttal is mulatós zenére zajlott le. A hajnali 1 óra utáni részben aktuális slágereket játszottunk, és ki nem maradhatott az éneklős magyar blokk sem. Reggel 5-ig volt a buli, itt ért a reggel minket.

Kérj egy ingyenes Esküvői DJ árajánlatot.
Esküvő DJ Major Vince – Vinch Enzo.