Csillagkert Esküvő

Ancsa és Peti hajós esküvője a Csillagkertben. Nagy várakozásokkal indultunk el erre az esküvőre, hiszen nemrég lett átalakítva a Csillagkert Eseményközpont a Feketefej utcában. Délután meg is érkeztünk a Csillagkertbe, összeszereltük a polgári szertartáshoz a hangosítást, mert ezúttal a polgári esküvő hangosításával is meg voltunk bízva. Vezeték nélküli mikrofonnal hangosítottuk a szertartásvezetőt és a zenéket amiket a pár kiválasztott a kellő pillanatban bejátszottuk például a bevonuláshoz, aláíráshoz, csókhoz, szülőköszöntéshez. A szertartáshoz a pár hintóval érkezett. A ceremónia után kezdődött a kis és nagycsoportos fényképezés a párnak és násznépnek. Ezalatt mi már a Csillagkertben bent finom aláfestő zenét játszottunk, hogy az érkező vendégeket ne a csend fogadja. A hűsítő italokat a Csillagkert kedves személyzete szervírozta. A következő programpont a vacsora volt, ami igen bőséges és sokféle volt. Az esküvői bulit a nemzetközi DISCO klasszikusokkal indítottuk, majd vegyítettük rock’n’roll örökzöldekkel a programot. Következett a torta este 11 felé.
A torta után menyasszonytánc jött, amit Ancsa mulatós zenére táncolt. A menyasszonytánc után a pár elment átöltözni, ebben a fél órában még mulatós zenéket játszottunk, a pár kérése alapján,
hogy akik ezt a műfajt szeretik, ők is megkapják a zenei igényeiket. A pár visszatérése után nagyjából hajnali 1-től aktuális slágereket, és deep house dalokat játszottunk, mivel Ancsa és Peti és barátaik nagyon szeretik ezt a stílust. Az esküvői DJ party hajnali 4-ig tartott, és nagyon jól sikerült, a reggel itt ért minket. Nagyon színvonalas, elegáns lett a Csillagkert, minden esküvőre készülő párnak ajánljuk ezt a helyszínt.

Kérj egy ingyenes Esküvői DJ árajánlatot.
Esküvő DJ Major Vince – Vinch Enzo.