Aquaworld resort budapest esküvő

Augusztus első szombatján az Aquaworldben esküvőztünk Orsival és Paulal. Egy nemzetközi esküvőre érkeztünk az Ausztrál, Ír és Magyar vendégekhez. A 117 fős násznéppel az Amazonas teremben voltunk, ami az Aquaworld első emeletén található. Az esküvőszervezés első hónapjaiban a pár a 8. emeleti Nílus terembe tervezte az esküvőt, de annyira felment a meghívottak létszáma, hogy kényelmesen a Nílus teremben már nem fért volna ez az esküvő.
Orsi és Paul 1,5 évvel az esküvő dátuma előtt lekötött engem, mint esküvő DJ-t.
Délután 3 óra magasságában megérkeztem az Aquaworldbe az Íves utcába, és kezdtem a technika bepakolásával, nagy segítségemre volt a lift. A hotelben több kis tábla mutatta, jelezte, hogy merre kell mennünk Orsi és Paul esküvője felé. Fényűző és elegáns ez a hotel, nagyon szeretek ide jönni zenélni. Érkezésemkor már az Amazonas terem fel volt készítve az esküvőre, többek közt 11 db feldekorált, megterített körasztallal, és a mobil elemekből összeállított tánctérrel, hogy ne a kárpiton táncoljanak a vendégek.
Ezúttal nem volt polgári szertartás, de azt a szintén első emeleti Ganges teremben szokták tartani, ami mobilfalakkal tetszés szerint variálható, alakítható.
Este 6 felé kezdtek el szálingózni a vendégek, 19 órától kezdődött a vacsora.
Az előtérbe elegáns falatkák voltak kitéve csipegetni, lazaccal, sonkával, sajttal. Nagyon dekoratívan néztek ki. Az előétel fehérboros libamájpástétom volt, hagyma variációkkal.
Majd következett a leves ami citromfüves pezsgős málna krémleves gyömbér habbal volt.
A főétel grillezett lazacfilé spárgamártással és zöldséges bulgur, pankó morzsában sült csirkemell szeletek mediterrán zöldségekkel volt. A desszert asztalon egész este csodás finomságokat lehetett enni, pl: kókusz krémes lila makaront, áfonyás cup caket, vaníliás szeder tortát és fehércsokoládés mini fánkot. A vacsora elfogyasztása után elindult az esküvői DJ party, nemzetközi klasszikusokkal indítottuk a bulit, amire perceken belül megtelt a tánctér. Nagyjából másfél órát zenéltünk az első blokkban, majd jött az esküvői torta, ami 4 féle ízből állt. A torta alatt same day videót néztünk. A fotós az addig készült képekből állított össze egy kis slideshowt, nagyon szép volt. Ezután következett egy betanult tánc a pártól, majd ismét buli. Éjfél magasságában megtörtént a menyasszonytánc, amit Orsi mulatós zenére járt, ezzel megmutatva a hagyományos lagzis zenét a külföldi vendégeknek.
Az esküvői buli reggel 5-ig tartott, mivel a pár és a vendégek fáradhatatlanul táncoltak.
Emlékezetes esküvő volt, egy szuper kedves párral. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

real slots online free
Esküvő DJ Major Vince – Vinch Enzo.