Aquamarina Hajó Hotel esküvő

Ezúttal a Római parton esküvőztünk egy szállodahajón a Dunán. Szilvi és Laci esküvője az Aquamarina Hajón volt megtartva Budapesten. A polgári szertartás hangosításával és az esti
esküvői dj bulival voltunk megbízva. A polgári esküvő az Aquamarina hajó orrteraszán volt megtartva, ide érkezett az anyakönyvvezető, akit vezeték nélküli mikrofonnal hangosítottam.
A dunai szállodahajó lila fehér dekorációval volt feldekorálva, és pompás 2 féle nagyon finom hidegtállal várta a hotel hajóra érkező vendégeket. A szertartás után csoportos fényképezés következett a hajón, ezalatt én már a hajó fedélzetén aláfestő zenét játszva vártam a vendégeket, akik befelé jöttek a fotózásból. A násznép nagy része a hajó hotelben kapott szobát, itt tudtak frissíteni magukon, átöltözni. A Duna vízállása rekord alacsony volt, így hosszú, sóderes, látványos föveny keletkezett a római partszakaszon. A felszolgálók nagyon kedvesen hideg italokkal, üdítőkkel látták el a vendégeket. Az esküvői menü elfogyasztása után következett a pár nyitótánca, amit hatalmas figyelem kísért. Ezután elindult az esküvői buli, jól működtek a megszokott örökzöld slágerek és a kedvenc rock’ N roll zenék is. Az első blokkban nagyjából 1,5 órát zenéltem, majd következett az esküvői torta, 3 féle ízben. Ismét buli következett nagyjából 60 perc időtartamig, majd jött a menyasszonytánc mulatós zenére. Ezután a pár elment átöltözni, jómagam folytattam az esküvői dj partyt, kicsit modernebb zenékkel. A buli utolsó szakaszában az éneklős magyar közismert slágerek működtek. Összességében egy szuper hajós esküvőn voltunk a Dunán, csodás környezetben és kilátások közepette a Római parton.

casino online high low
Esküvő DJ Major Vince – Vinch Enzo.