Rendezvény világítás

Rendezvény világítás, LED-es világítás bérlés, rendezvény világítástechnika, led par lámpa, LED színezés, RGB LED Par lámpa, LED Light, LED derítő lámpa, par lámpa bérlés, világítástechnika bérlés, Rendezvény dekoráció.

Legtöbbször esküvőket és céges rendezvényeket szoktunk világítani LED-es lámpákkal, LED-es reflektorokkal. Ezek a lámpák RGBW színűek, vagyis Red, Green, Blue, White színeket tudnak világítani és keverni is lehet ezeket a színeket. Egy színezet, megvilágított rendezvényhelyszín nagyon elegáns, látványos hatást tud kelteni, megváltoztatja, befolyásolja a helyszín és a rendezvény hangulatát. Lehet deríteni hideg és meleg színekkel is. A fénytechnika minden rendezvényhez hozzátesz, minden produkcióhoz. Elég ha a party alatt működő LED-es effekt lámpákra gondolunk, vagy a falszínező, surló fényekre.

A lámpák színét tudjuk az esküvő, rendezvény színéhez is igazítani. A fényjáték hatása biztosan tetszi fog az érkező vendégeknek is, a fotósok, videósok igényes felvételeket tudnak egy ilyen helyszínen készíteni. Optikailag kitágítja a fény a teret.
A klasszikus izzós fények lassan eltűnőben vannak, jó pár éve tart a folyamat, szépen lassan a LED átveszi a terepet. A LED világítás előnye: minimális hőtermelés, sokkal kevesebb fogyasztás/áram felvét, egy LED-es lámpa minden színt és árnyalatot tud, nem kell színfóliákat cserélgetni. Írd meg nekünk, hogy pontosan mit szeretnél megvilágítani, mi az elképzelésed. Igény esetén fény állványt is biztosítunk a lámpákhoz, aminek a segítségével akár 2-3 méter magasba is rögzíthetők a lámpák, de akár a földön is remekül megállnak a dupla kengyelnek köszönhetően. A színező lámpákkal falakat, oszlopokat, boltíveket, tereket, függönyöket lehet megszínezni, átszínezni. Mutatunk néhány fotót a rendezvényeinkből, amiket megvilágítottunk, színeztünk.