Esküvői DJ Székesfehérvár

Esküvői DJ Székesfehérváron – szinte minden évben megyünk Fehérvárra esküvőzni, szeretjük ezt a barátságos várost, többek közt azért mert hamar elérhető a fővárosból.
Székesfehérváron már több esküvőhelyszínen DJ-ztünk például a Kertész Csárdában és a Diófa Étteremben.

A székesfehérvári Diófa Étterem felső szintjén voltunk legutóbb esküvőzni Évi és András Nagy napján hozzávetőleg 40-45 fővel. Polgári szertartást ezúttal nem kellett hangosítanunk, mert nem a helyszínen volt. A Diófa étterem modern designal rendelkezik az étterem felső részét LED csíkokkal tudják színezni, a pár igényei szerint, például az esküvő dekorációjának színéhez. A vacsorát illetően hatalmas adagokat kaptunk és minden nagyon tökéletes és finom volt. Az esküvői bulit retro kedvencekkel indítottuk, majd váltottunk a 90-es évek slágereire. A vőfély konferálta az eseményeket, 2 játékot levezényelt az általunk biztosított vezeték nélküli mikrofonnal. A buli vége felé igazi klub himnuszokat játszottunk a pár kéréseinek megfelelően. Minden kérés és zene működött a tánctéren. Évit és Andrást behívtuk a DJ pultba egy közös fotó erejéig.

Esküvői DJ Székesfehérvár

Egy másik székesfehérvári esküvőnk a Kertész csárdában zajlott. Ezen az esküvőn Bogit és Ádámot ünnepeltük. Ezúttal egy 120 fős násznép szórakoztatásával voltunk megbízva, mint esküvői dj emellett a pár kérte, hogy hangosítsuk le a polgári szertartást, ami a Kertész Csárda mellett található kis udvarban, parkolóban zajlott a térkövezésen.
A polgári ceremónia különlegessége az volt, hogy a vőlegény, Ádám a Star Wars egyik betétdalát a Darth Vader theme-t kérte a bevonulásához. Volt meglepődés a násznép köreiben, hogy ilyen zenét választott Ádám, aki egy nagy cilinderrel a fején érkezett a szertartásra. Egy biztos, nem szokványos, megszokott szertartás volt.
Mielőtt a vendégek bementek volna a Kertész Csárdába még volt tányértörés a vőfély által.
Az esküvői dekoráció színe hagyományosnak, egyszerűbbnek volt mondható bordó színvilág volt megvalósítva a székeken és az asztalokon.
Ízletes vacsora a felszolgáló kollégák szervírozásában majd nyitótánc és nekiláttunk az esküvői dj partynak. A buli meglehetősen jól sikerült, reggel 5 óra volt, hogy Bogi és Ádám leállított minket a DJ-zéssel, azzal indokkal, hogy már nagyon fáradtak ők is és a maradék néhány vendég is.

Bármikor szívesen megyünk a jövőben Székesfehérvárra esküvő DJ-zni, mivel nem csak a fővárosban vállalunk esküvőket, hanem az ország bármely más pontján is. Kérjetek egy ingyenes Esküvői DJ árajánlatot székesfehérvári esküvőtökre elérhetőségeimen.

Kérj egy ingyenes árajánlatot elérhetőségeimen.

E-mail: info@lagzim.hu
Tel: +36-30-419-9397
Facebook: facebook.com/lagzim

Az árajánlathoz fontos tudnom az alábbiakat:

– Az esküvő pontos dátumát
– Az esküvő pontos helyszínét, nevét, címét
– A násznép hozzávetőleges létszámát
– A helyszínen kell-e polgári szertartást hangosítani

Árajánlatot kérek »

Ha e-mailetek ezeket az információkat tartalmazza, akkor nagyon szívesen küldök Nektek
egy árajánlatot székesfehérvári esküvőtökre.