Barabás Villa

Esküvői DJ szolgáltatás a Barabás Villában

A városmajori park szomszédságában található a Budai oldal frekventált részén a Barabás Villa kulturális és rendezvényközpont. Ez a stílusában modern építmény együttes kiválóan alkalmas konferenciák, céges rendezvények, termékbemutatók, esküvők, családi rendezvények, koncertek, workshopok, sajtótájékoztatók megtartására. Ezúttal egy 100 fős speciálisnak mondható White Party Wedding-re voltunk hivatalosak.

A gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni, hogy a párnak a kérése az volt a násznép felé, hogy mindenki hófehér ruhában jöjjön, különleges összképet és hangulatot varázsolva ezzel az esküvőnek.

white-party-wedding

A buli előtt volt egy csoportos Salsa bemutató és tánctanítás, amiben az egész násznép részt vett és garantáltan megtanulták a Salsa alaplépéseit. Majd érkezett a torta és utána belecsaptunk a reggel 4-ig tartó zenés-táncos buliba.

Fénytechnikai kiegészítésként a pár kérésre vittünk egy kék és zöld lézert egy kisebb lézershow-t rögtönözve ezzel. A lézer megdobta a látványt a ruhákon is és a fényképeken is, hasznos társa lehet minden bulinak, esküvőnek. Esküvőre DJ szolgáltatás és lézershow a nagy napra tőlünk, itt a www.lagzim.hu oldalon rendelhető.

Mindent összevetve egy elegáns helyszínen voltunk, egy különleges fehér partyn mindenképp élményszámba ment az esemény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük